Tag Archives: dagelan jowo

Dagelan Jowo Bikin Ngakak ..ayo Cekidot

wpid-dp-bbm-malti-lampu-bahasa-jawa.gif

SemuaAdaDisini.com – Robot Pelayan Restoran Neng Jepang Seminggu neng Jepang Pakdhe karo Budhe akhire nemu restoran masakan Indonesia. Pelayane Robot. Robot teko nyedaki Pakdhe, trus ngomong: “What is your nationality?”, robot takon. “Indonesia” jare Pakdhe. “Selamat datang”, jare robot nganggo bahasa Indonesia. “Apa bahasa suku Anda?”, robot takon meneh. “Jawa”, jare Pakdhe “Sugeng siang. Badhé pesen nopo?” Jare robot nganggo boso jowo. “Canggih yo bu?”, Pakdhe ngomong karo Budhe. Budhe : “Ono lotek?”, ibune takon karo robot. Robot : “Ono.”